+38097 43 26 331
Графік роботи: Пн-Пт з 09:00 до 19:00
Які матеріали використовуються для пошиття прапорів?

Які матеріали використовуються для пошиття прапорів?

Прапори - це символіка певної країни, її невелика історія розвитку та існування в світі. Перш, ніж купувати прапор з того чи іншого матеріалу, варто звернути особливу увагу на те, де і в яких умовах буде використовуватися набутий вами прапор. Стає зрозуміло, що дворовий прапор і домашній може істотно відрізнятися один від одного по щільності, надійності і інших показниках.

Якщо це автомобільні прапорці, то вони можуть бути зроблені з атласу, який має непогане поєднання ціни та якості. Такий матеріал міцний, надійний, підходить для нанесення друку і витримує прасування і прання при невисокій температурі. Для того, щоб зробити прапори краще, необхідно використовувати більш щільні матеріали, такі, як креп-сатин або габардин. Останній, до того ж, не пропускає всередину вологу, а його поверхня швидко сохне на сонці.

Особливості матеріалів

Існує досить багато матеріалів, які користуються особливою популярністю у виробництві прапорів. Нижче ми наведемо перелік тих, які ми використовуємо у виготовленні найчастіше:

1.    Габардин є 100% -м поліефіром, який має щільність 110-115г / кв.м. З такої тканини ефективно експлуатувати внутрішні моделі прапорів, оскільки вона матова і не передає відблисків. Такий прапор рідко зшивають між собою, проте модель не пропускає воду, а тому з легкістю може бути застосована і на вулиці. Часто габардинові прапори експлуатуються для декорацій і фотосесій, оскільки матова поверхня ідеально передає колір і не дає відблисків на фотографії.

2.    Щільний атлас - 100% -й поліефір, що має щільність 150-165г / м.кв. Таке плетіння має ідеальну яскравість з одного боку і матову поверхню з іншого. Такий матеріал експлуатується для вимпелів, великих прапорів. Якість передачі кольору ідеальна. При односторонньому нанесенні фарби відтінок переходить на зворотний бік на 10%. Використовувати такий варіант можна як поліпшення зовнішнього вигляду та інтер'єру кабінетів в адміністрації.

3.    Тонкий атлас - 100% -й поліефір, що володіє щільністю 100-130г / кв.м. Тканина популярна у виробництві всіляких стрічок, накидок і бандан. Використовується також для виготовлення невеликих, переважно символічних настільних і автомобільних прапорців. При односторонньому нанесенні фарби, з іншого боку матової поверхні відтінок проглядається на 15% яскравості.

4.    Нейлон - якісний, легкий матеріал, який використовується для виробництва зшитих, двосторонніх прапорів. Така модель популярна при використанні її на вулиці, оскільки її легкість не дозволяє матеріалу провисати навіть при повній відсутності вітру на вулиці.

Дані матеріали досить популярні і поширені, до того ж ми виробляємо наші товари саме з якісних таких же моделей, які будуть служити своєму покупцеві протягом тривалого періоду часу.

Особливості інших матеріалів виробництва прапорів

Проте, в нашому виробництві ми використовуємо далеко не всі тканини, які користуються популярністю для виготовлення прапорів. До найбільш поширених моделей, які популярні в сучасному світі, відносять:

1.    Штучний шовк - популярна тканина, яка використовується для виготовлення прапорів. Якість її друку ідеальна, оскільки з одного і другого боку при односторонньому нанесенні зберігається 100% і 90% відтінку відповідно. Прапори дуже легкі і здатні розвиватися навіть при тихому вітерці.

2.    Креп-сатин володіє матовим блиском, який облагороджує вироби. Продукція виходить з односторонньою матовою поверхнею, яка віддає легким блиском. З другого боку нанесення відтінку видно тільки на 5%.

3.    Прапорна сітка - тканина високої міцності, яка була розроблена для використання в серйозних кліматичних умовах. Якість нанесення фарби хороша, на інший бік переходить 20% відтінку.

Матеріали, використовувані для виготовлення прапорів досить поширені і популярні. Їх ефективно використовувати у всіляких напрямках, при цьому такі варіанти здатні служити своїм власникам максимально довго. Ми можемо розповісти вам про особливості і сфери використання і сподіваємося, що ви оберете свій ідеальний прапор.

 04.01.2018
 (4522 переглядів)